CLEMENS bistår ved salget af SA-AL Køleteknik

Morten Breum-Leer

Advokat (L), partner

+45 20744800
Bine Skriver Hedegaard

Advokat

+ 45 28255997

Den Aarhus-baserede virksomhed, SA-AL Køleteknik, der leverer køleteknik til dagligvarebutikker, er netop blevet solgt til den svenske koncern, Nordic Climate Group.

Nordic Climate Group er et porteføljeselskab under kapitalfonden Altor Equity Partners, som også har spillet en aktiv rolle i hele salgsprocessen.

Vores team hos CLEMENS, bestående af Morten Breum-Leer, Bine Skriver Hedegaard og Gitte Thirstrup, har rådgivet ejerne undervejs i hele salgsprocessen.

SA-AL Køleteknik, der blev grundlagt i 1994, er Danmarks førende leverandør af køleteknik til dagligvarebutikker. Med afdelinger i Århus, Ålborg og Kolding tilbyder virksomheden installation, vedligeholdelse og reparation af køleanlæg i det meste af Danmark. SA-AL Køleteknik har en stab på 55 medarbejdere og en omsætning på cirka 120 millioner danske kroner.

Med salget til Nordic Climate Group har SA-AL Køleteknik valgt en professionel partner med fokus på fremdrift og bæredygtighed. Omvendt tilfører SA-AL Køleteknik både stor kompetence og en stærk markedsposition til Nordic Climate Group, der selv har aktiviteter i Sverige, Norge og Finland inden for køle-, varme- og energiløsninger. Partnerskabet giver derfor grobund for værdifulde synergieffekter og erfaringsudveksling.

SA-AL Køleteknik fortsætter som et selvstændigt selskab, et selvstændigt brand og med selvstændig ledelse og medarbejderstab. De tidligere ejere bibeholder derfor de samme roller i virksomheden som hidtil.

Kompetent juridisk og forretningsorienteret rådgivning

“Morten og Bines omfattende kompetencer og erfaring med salg af virksomheder har været afgørende i forhold til at hjælpe os trygt og sikkert igennem alle de mange juridiske aspekter ved salgsprocessen. Samtidig har det haft stor betydning, at de har haft forståelse for vores virksomhed, hvilket bl.a. skyldes mit mangeårige samarbejde med Morten forud for salget. Vi har derfor helt fra starten haft tillid til Morten og Bines juridiske kompetencer og deres evne til at varetage vores interesser bedst muligt,” udtaler administrerende direktør og tidligere majoritetsejer Rune Høyer.

“En salgsproces som denne er meget kompleks og kan virke uoverskuelig, når man ikke har prøvet det før. Morten og Bine har dog formået at gøre det hele mere overskueligt og forståeligt. Samtidig har de haft det fulde overblik fra start til slut og hele tiden været opmærksomme på potentielle faldgruber undervejs. Deres jordnære og ligetil rådgivning har været vigtig for vores succes i forbindelse med salget.”

Skal vi også hjælpe dig trygt igennem en salgsproces?

Hos CLEMENS har vi stor erfaring med at rådgive alle typer af virksomheder i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, fusioner, generationsskifter og omstruktureringer. Vi stiller det rette team til rådighed, så kvalitet, tilgængelighed og tidsforbrug går hånd i hånd.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse, hvis du går med overvejelser vedrørende køb og salg af virksomhed eller står overfor et generationsskifte.

Fandt du ikke det, du søgte? 

Kontakt os her. Vi sikrer, at der står en specialist klar til at hjælpe dig.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om dette i vores privatlivspolitik.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.